Guardonats als Premis Cambra!!!

logo-cambraGrata sorpresa la nostra quan la Cambra de Comerç de Sabadell ens ha comunicat que hem sigut guardonats als Premis Cambra de Comerç Interior.

Amb tota la humiltat del món i, alhora, amb tota la alegria que un reconeixement com aquest comporta, només tenim paraules d’agraïment cap a la Cambra de Comerç per fer-nos mereixedors d’aquest guardó.

Molts de vosaltres us preguntareu què ha induït a la Cambra a pensar en un jove vell negoci com el nostre. Bé, segons ens consta; la involucració amb les persones de la ciutat, la implicació amb el teixit associatiu de Cerdanyola i la contribució a la dinamització cultural i comercial de la zona han estat alguns dels motius que han portat al jurat a honorar-nos com un comerç que fa ciutat.

El 10 de juny estarem a l’Hotel Verdi recollint el premi que dediquem a tothom que en algun moment o altre ha confiat en l’Aranya.

Parlen de l’esdeveniment a:

EXPANSIÓN

AVUI (A+ Sabadell)

AVUI (A+Sabadell II)

AVUI (B-30)

Diari de Sabadell

Diari de Sabadell II

Cerdanyola.info

Cerdanyola Comerç


9 thoughts on “Guardonats als Premis Cambra!!!

 1. un comerç que fa ciutat, que fa lectors i que fa cultura. Com m’agrada que es reconegui públicament la feina ben feta !!!.
  Moltíssimes felicitats

 2. Xavi: Aquest premi és també per la nova generació de comerciants que ha sorgit a Cerdanyola i que estimen el seu ofici, entre els que òbviament destaques tu.

  Fe (l’Espolsada): Com no, també és un premi per la nova fornada de llibreries petites i valentes.

  Viuillegeix: El premi, en aquest cas, és també per les persones que continuen confiant amb el petit comerç i amb les llibreries de proximitat. Sense elles, no existiríem.

  El nostre afany de millora ens fa viure la professió i estimar-la.

 3. Us ho mereixeu. Una enhorabona moooooooolt grossa. I ara, passo a efectuar-vos una comanda substanciosa per correu electrònic😛 , que fa dies que us tinc abandonats.

 4. Jo crec que apart d’aquests valors reconeguts per la Cambra, hi un altre que percebem en el dia a dia de la vostre botiga: és la vostre atenció personal i dedicada per tal que cada client sàpiga trobar en cada moment, la seva lectura preferida, o potser un consell o una recomanació ben dirigida. I si tot això ho veniu fent amb l’embolcall d’un somriure i un tracte tant professional, em sembla que de premis en rebreu molts més.

  Moltes felicitats!!!! … i no perdeu mai el bon l’ànim i el fort coratge.

 5. Mina: Aquest premi és, també, gràcies a persones com tu que tant sovint ens has fet reflexionar llarga estona sobre el futur que està per venir i de com en haurem d’adaptar als e-books.

  Gamoia: La passió amb que transmeteu el gust pels llibres i per la lectura (personal i virtualment), contribueixen a culturitzar el país. I això sí que es mereix un premi! Per descomptat, un bocí del nostre guardó és per valtros (Glop inclòs).

  Xavi de Vilanova: Si hi ha algú que per sobre de tot es mereix aquest premi aquest ets tu. La confiança que des de sempre has dipositat en el projecte Aranya ha influenciat enormement en els nostres somriures.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s